Kampanja „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ četvrtu godinu zaredom podržala Moto memorial „Marko Zoretić“

Već četvrtu godinu zaredom kampanja Zagrebačke pivovare „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ prisutna je na Moto memorialu koji se održava u Kastvu u znak sjećanja na prerano preminulog Marka Zoretića

Marko Zoretić život je izgubio na motoru, u prometnoj nesreći koju je 2010. godine izazvao pijani vozač automobila, a ovaj susret simbolično se održava na dan Markovog rođendana pod geslom „Live to ride – ride to live“.

 

Osim čuvanja uspomene, ovo druženje je i svojevrsna kampanja kojom se želi probuditi svijest javnosti o problemima s kojima se motoristi susreću u prometu, posebno od strane vozača automobila. Inicijativa je prepoznata i od strane Zagrebačke pivovare koja od samog pokretanja sudjeluje na ovom susretu u sklopu svoje kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ koja je usmjerena protiv vožnje u alkoholiziranom stanju. Svim posjetiteljima dijelili su se privjesci kampanje i informacije o svim opasnostima koje proizlaze iz vožnje pod utjecajem alkohola.

 

I ove godine Moto memorial „Marko Zoretić“ okupio je mnoštvo posjetitelja koji su se dobro zabavili uz izložbu riječkih oldtimera i retrospektivu Tomos motora kao i uz defile motora okolnim mjestima. Večernje druženje nastavilo se uz žestoke zvukove popularnih bendova Innuendo, Postolar Tripper i Why not?. Za sve posjetitelje bio je osiguran i prostor za kampiranje kako bi se omogućila odgovorna konzumacija pića kao i tople krafne i kava za jutarnje buđenje.

Predstavljen film Roberta Knjaza u sklopu kampanje Razmisli