Đuro Kopal za Telegram: ‘Godinama sam znao voziti toliko pijan da ne bih vidio ni crtu na cesti. Danas se pitam – što da mi je neko dijete izletjelo’

Nakon izvrsnih rezultata prošle godine, društveno odgovorna kampanja Zagrebačke pivovare “Razmisli- Kad piješ, ne vozi” na Telegramu ide dalje. U prvom članku u novom serijalu Đuro Kopal iz okolice Varaždina iskreno je podijelio svoja iskustva borbe s alkoholom kako bi upozorio i druge na opasnosti neodgovorne konzumacije, a naročito pod utjecajem alkohola.

U tekstu Đuro otvoreno objašnjava kako su započeli njegovi problemi s alkoholom, te kako je prekomjerna konzumacija utjecala na njegovu obitelj i posao. Posebno ističe kako je često vozio pod utjecajem alkohola, a u obiteljskom domu je čak postao i agresivan prema svojim najbližima. Đuro je naposljetku odlučio potražiti pomoć te promijeniti svoj život, a u članku poziva i druge da učine isto.

Takve priče zaista potiču na razmišljanje. Naime, četiri članka iz prošle godine pročitana su više od 175.000 puta, dosegnula su više od 500.000 korisnika, a nagrađeni su i nagradom MIXX na Danima komunikacija.

‘’Razmisli’’ na Telegramu u ovoj će se godini nastaviti različitim sadržajem kojim će još jednom upozoriti na opasnosti neodogovorne konzumacije alkohola te time na najbolji način poručiti: kada piješ, ne vozi.

Prva ovogodišnja priča dostupna je OVDJE.

Izvrsni rezultati kampanje “Razmisli” u 2021. godini