Izvrsni rezultati kampanje “Razmisli” u 2021. godini

Prošlu godinu obilježili su izvrsni rezultati društveno-odgovorne kampanje ‘’Razmisli’ kojom smo još jednom poslali snažnu poruku o odgovornoj konzumaciji alkohola. Sadržaj kampanje na društvenim mrežama pregledan je više od 500.000 puta, dok su objavljeni članci zabilježili više od 215.000 pregleda.

S platformom Joomboos.hr i uz pomoć influencera omiljenih generaciji Z upozorili smo na opasnosti maloljetničke konzumacije alkohola, a njihove objave na Instagramu pregledane su više od 400.000 puta. U kampanju smo uključili i trenutno najpopularniju društvenu mrežu među mlađom populacijom – TikTok gdje su objave influencera pregledane više od 100.000 puta, dok je kviz u sklopu kampanje prikupio više od 40.000 pregleda.

S druge strane, Telegramov serijal članaka osvojio je protekle godine veliko priznanje struke, nagradu MIXX 2021. na Danima komunikacija u kategoriji Best Publisher Long Form Native. Članci su pregledani više od 175.000 puta, a dosegnuli su više od 500.000 korisnika. Serijal “Razmisli” nominiran je u dvije kategorije ovogodišnjih Digiday Media Awardsa, a u finalu smo se našli uz projekte najvažnijih medija na svijetu, kao što su Financial Times, New York Times, Wall Street Journal, Politico, Hearst, Sky News i mnogi drugi.

Impresivne brojke potvrda su važnosti ove kampanje, ali i poticaj da odlučno s ‘’Razmisli’’ nastavimo i u godini pred nama. Pripremamo niz aktivnosti na digitalnim platformama kako bismo još jednom upozorili

Razmisli se u ovoj godini proširio na još jednu digitalnu platformu - Telegram