Šibenčanin Andrej Bulat za Telegram: ‘Zbog pijanog prijatelja ostao sam bez obje noge. A onda sam u toplicama upoznao svoju ženu i život mi se okrenuo’

Društveno odgovorna kampanja Zagrebačke pivovare “Razmisli” više od 10 godina osviještava javnost o odgovornom konzumiranju.

U sklopu kampanje, serijal napravljen u partnerstvu s Telegramom zadnje dvije godine donosi brojne potresne, ali edukativne životne priče ljudi koji su na vlasitioj koži iskusili opasnosti vožnje pod utjecajem. Ovog puta, događaje večeri koja mu je promijenila život, za Telegram je podijelio Šibenčanin Andrej Bulat.

U tekstu na iskren način progovara o nesreći koju je prouzročio njegov poznanik koji je vozio u alkoholiziranom stanju. Andrej je nakon teških ozljeda i brojnih operacija ostao bez obje noge.

Na oporavku u Varaždinskim toplicama upoznao je svoju sadašnju suprugu Ljiljanu s kojom je u Makarskoj nastavio zajednički život. Naposljetku, njegov humor i pozitiva te podrška supruge i obitelji spasili su ga od najtežih misli, a sudbina je stvorila lijepu ljubavnu priču.

Detalji Andrejeve priče dostupni su na linku.

Hrvoje Kečkeš, Mirela Priselac Remi i Daniel Bilić otkrivaju kada su shvatili da alkohol i volan nikako nisu dobra kombinacija