Razmisli – prva hrvatska kampanja odgovornog konzumiranja piva

Kad piješ ne vozi – prvi u nizu projekata kampanje Razmisli – U sklopu kampanje pokrenuta nova internetska stranica www.razmisli.net

{{ image 2 }}

U povodu predstavljanja prve hrvatske kampanje odgovornog konzumiranja piva „Razmisli“, održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovali Sergey Yeskov, predsjednik uprave Zagrebačke pivovare i voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo Grladinović. Zagrebačka pivovara pokrenula je spomenutu kampanju s ciljem promoviranja i poticanja odgovornog konzumiranja piva, a prvi se projekt „Kad piješ ne vozi“ odnosi na edukaciju javnosti o neodgovornom konzumiranju alkohola za vrijeme vožnje.

Sergey Yeskov na konferenciji je izjavio: „Kampanja koju vam danas predstavljamo još je jedan u nizu projekata društveno odgovornog poslovanja kojim se želimo pozicionirati kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji. Svjesni smo da nas liderska pozicija obvezuje osigurati najvišu kvalitetu naših proizvoda. Međutim, isto tako smo svjesni da imamo i dodatnu odgovornost vezanu uz to kako naši potrošači koriste te proizvode.“ Prema njegovim riječima, pokretanje kampanje „Razmisli“ dokaz je da Zagrebačka pivovara zauzima aktivnu ulogu kad je u pitanju podizanje svijesti javnosti o potrebi odgovornog konzumiranja piva. Aktivnosti u sklopu kampanje predstavila je voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo Grladinović. Tom je prilikom naglasila: „Zagrebačka pivovara osmislila je i pokrenula kampanju „Razmisli“ jer smo svjesni da kao lider na domaćem pivarskom tržištu imamo, ne samo odgovornost, nego i obvezu biti vodeći u poticanju odgovornog i umjerenog konzumiranja piva „.