Kampanja Razmisli na 1. moto susretu „In memoriam Marko Zoretić“

U sklopu 1. moto susreta „In memoriam Marko Zoretić“, kampanja „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ podsjetila na opasnost vožnje pod utjecajem alkohola – Posjetitelji moto susreta uz vrhunsku rock zabavu imali priliku testirati simulaciju vožnje u pijanom stanju

 

U sklopu 1. moto susreta „In memoriam Marko Zoretić“, u Kastvu održana je edukativna kampanja „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ s ciljem educiranja o opasnostima vožnje pod utjecajem alkohola.

Moto susret „In memoriam Marko Zoretić“ održan je u spomen na mladog Kastavca, strastvenog bajkera, koji je prošle godine smrtno stradao na motociklu u prometnoj nesreći što ju je uzrokovao vozač automobila u alkoholiziranom stanju. Na datum Markova rođenja, 27. kolovoza, njemu u spomen, kao i svim motociklistima koji su stradali u prometu, održan je 1. moto susret kako bi se skrenula pozornost na svakodnevicu motociklista suočenih s nedovoljnom pažnjom vozača automobila, a posebno s naglaskom na opasnosti vožnje pod utjecajem alkohola. Zagrebačka pivovara, koja zastupa strog stav prema kojem je vožnja i uz najmanju količinu alkohola potpuno neprihvatljiva, prepoznala je ovu akciju i pridružila se svojom kampanjom Razmisli. Tako su sudionici moto susreta imali priliku saznati sve o simptomima i posljedicama vožnje u pijanom stanju te isprobati simulaciju vožnje u pijanom stanju na motociklu.

 

Uz edukativan program kampanje Razmisli, posjetitelji moto susreta imali su priliku i zabaviti se uz atraktivan koncertni program čije je vrhunac bio nastup benda Psihomodo Pop.

 

U sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ do sada su održana edukativna događanja u Zagrebu, Splitu i Osijeku koja je podržao automobilistički as Niko Pulić. Zagrebačka pivovara nastoji skrenuti pozornost javnosti na opasnosti vožnje pod utjecajem alkohola nizom planiranih akcija sličnih ovoj, kao i skorašnjim istraživanjem koje će pokazati kako se čovjek ponaša prilikom vožnje i konzumacije alkohola. 

 

Ivan i Niko Pulić za kampanju Razmisli