Kao treći najveći proizvođač piva u svijetu, Molson Coors, globalno provodi različite programe odgovorne konzumacije. Razmjena znanja i iskustava unutar Molson Coors kompanije omogućuje nam da svojim potrošačima ponudimo najbolje i najučinkovitije programe.

 

Stavljanjem potrošačeve zaštite i užitka na prvo mjesto, stvaramo veze koje traju zauvijek. Naši ciljevi do 2025. i dalje će biti zajedničko djelovanje kako bi osigurali povjerenje potrošača da je pivo, ako se konzumira umjereno i odgovorno, dio uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Do 2025. nastojimo implementirati programe za prevenciju maloljetničke konzumacije alkohola i vožnje u alkoholiziranom stanju u svaku poslovnicu u kojoj se nalazi naše pivo.

 

Siguran dolazak kući

Podupiremo niz inicijativa na mnogim našim tržištima kako bi osigurali da naši potrošači sigurno stignu kući. Kroz partnerstva s prijevozničkim tvrtkama, 1-800-TAXICAB, Uber i određenim vozačima, osiguravamo da konzumenti piva imaju raspon opcija s kojima sigurno mogu doći kući i kako nikad ne bi vozili u alkoholiziranom stanju.

 

Promicanje odgovorne konzumacije

Mi u Molson Coorsu prepoznajemo kako su učinkoviti i kvalitetni partneri nužni u reduciranju zlouporabe alkohola. U SAD-u surađujemo s organizacijama poput Responsible Retailing Forum i Respect 21® kako bi zajedno s trgovcima i distributerima prevenirali maloljetničku konzumaciju alkohola u fakultetskim zajednicama. Također održavamo vrijedno partnerstvo s Techniques for Effective Alcohol Management  (TEAM) Coalition i Training for Intervention Procedures ( TIPS®), pružamo obuku za trgovce, a na sportskim stadionima promičemo odgovornu uslugu i konzumaciju alkohola kako bi se reducirala vožnja u alkoholiziranom stanju.

 

Zajedno smo bolji

Od 2012. usko surađujemo s 13 drugih vodećih pivskih, vinskih i alkoholnih kompanija i vladama mnogih država kako bi kao potpisnici Global Commitments kroz International Alliance for Responsible Drinking (IARD), prenosili poruku o štetnosti prekomjernog konzumiranja alkohola. Do 2025. nastavit ćemo surađivati s globalnim proizvođačima alkohola kako bi reducirali pretjeranu konzumaciju alkohola za 10% i potaknuli potrošače na odgovorno i umjereno konzumiranje.